Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Ár:
1.700 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-19
Egységár: 3,40 Ft/ml

Izomregenerálásra és lazításra szolgáló, melegítő hatású készítmény. Vérbőséget okoz.

Egyedi HTML modul 1

Kérdés esetén kérem vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

Leírás

Egy hatásos bemelegítő krémet keresel, hogy megelőzd a sportsérüléseket? Edzések után kínoz az izomláz? Reumatikus jellegű fájdalmaid megnehezítik a mindennapjaidat?
Űzd el egy igazán csípős készítménnyel a fájdalmat, hiszen a Krémmesternek van egy megoldása, mégpedig a chili kivonatot tartalmazó lóbalzsam gél, amely a kapszaicin és további 7 gyógynövény kivonat egyvelegével száll szembe a téged kínzó fájdalmakkal! Használatával a következő hatásokat érheted el: fájdalomcsillapítás és vérbőség fokozás, mely segít enyhíteni a reumás tüneteket. Használható olyan esetekben is, amikor a vérbőség által elérhető melegítő hatás kívánatos, tehát alkalmas a hideg végtagok felmelegítésére, sport és fizikai tevékenység esetén az izmok bemelegítésére. Segítségével csökkenthetők az izomláz okozta kellemetlen tünetek, valamint a mozgásszervi problémák esetén jelentkező fájdalom.

Tulajdonságok

  • Gél formula
  • Melegítő hatás
  • Fájdalomcsillapító
  • Vérkeringés- és vérbőség fokozó

Milyen problémára ajánljuk?

  • Izmok regenerálására, fájdalmainak csökkentésére
  • Izomfájdalom esetén
  • Hideg végtagok felmelegítésére
  • Sportolás előtti izom bemelegítésre
  • Izomláz esetén

Felhasználási javaslat
Óvatos masszírozó mozdulattal vigye fel a krémet a megtisztított bőrfelületre! A szemet és szemkörnyéket hagyja ki!

Összetevők
Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Capsicum Annuum Extract, Daemonorops Draco Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Camphor, Menthol, Propylene Glycol, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, CI 14720, Ethylhexylglycerin


Figyelmeztetés
Kizárólag külső használatra. A készítmény csak sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható, a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet. A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túlérzékenység esetén ne használja azt. Ha a készítmény alkalmazása során bőrpírt, kiütést vagy más bőrelváltozást észlel, azonnal függessze fel a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekeknek 10 éves kor alatt nem ajánlott.

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Az ebiomarket.hu webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: harmonia@ebiomarket.hu

* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az online biobolt (webshop) a paleo, a kompromiszumos, a diabetikus, cukormentes, lisztmentes, gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, laktózmentes, organikus élelmiszereket kedvelő és kereső vásárlói igényeket igyekszik kielégíteni melyekhez fontosnak tartjuk a természetes alapanyagokból készített kozmetikumok kínálatát is.

Diabetikus termékek: 

a cukorbetegek és diétázók egyaránt megtalálják üzletünkben a számukra megfelelő egészséges alapanyagokat, édességeket illetve a vércukorszint csökkentést segítő étrend kiegészítőket, gyógynövény termékeket.

Bio-, reformélelmiszerek: 

aszalt gyümölcsök, csírák, cukorhelyettesítők, édesítőszerek, diabetikus termékek, Natrium glutamát mentes ételízesítők/fűszerek, gabonafélék, gluténmentes termékek, lekvárok, mézek, olajok, pelyhek, fasírtporok, puffasztott, extrudált termékek, tönkölytészták, 100%-os gyümölcslevek, szörpök, teák,  gabonakávék, tejtermék-helyettesítők, csemegék.

Gyógynövények: 

étrend-kiegészítők, vitaminok, 100%-os, hidegen sajtolt magolajok, alkoholos kivonatok, kolloidok, gyógyteák, ganoderma termékek, zsírégető, fogyasztó teák, gyógynövényes krémek, balzsamok, fül- és testgyertyák, gyógynövényes krémek. 

Kozmetikumok, krémek: 

natúr szappanok, fürdősók, SLS mentes samponok, tusfürdők, Parajdi és Himalája fürdősók, 100%-os tisztaságú illóolajok. Shea vaj, kakaóvaj, argán olaj, mandulaolaj.

Paleolit termékek:

maglisztek teljes választéka, lisztkeverékek, tészták, édességek, édesítőszerek, csokoládék, kókusztermékek, étrend kiegészítők, vitaminok, homoktövis termékek, goji, natur, sózatlan magok,

Ezenkívül a kompromisszumos paleolit termékek is megtalálhatók: zabpehelyliszt, zabkorpa, zabpehely, magasabb szénhidrát tartalmú maglisztek, aszalt gyümölcsök, zabital, zabkrém. Cukormentes lekvárok, gyümölcslevek.

Öko-tisztítószerek: 

mosódióhéj, mosóparfűm, foszfátmentes folyékony mosószerek, öblítők, folyékony szappan.

Szendi Gábor könyvei, Mezei Elmira és Posta Renáta szakácskönyvei nagy választékban megvásárolhatóak. A könyvek kínálatában további, az egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos fontosabb, napjainkban keresettebb könyvek is megtalálhatóak.

Keresés