Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

ENACHI TABLETTA 24DB

Ár:
15.240 Ft
Egységár: 635,00 Ft/tabletta

Az extra adag sejt-erő! Új energiával feltöltődni, ahelyett, hogy az utolsó tartalékainkat élnénk fel! 

Teljesen mindegy, hogy az energiánkat testi vagy szellemi erőfeszítés útján használjuk el, vannak olyan pillanatok, amikor szükségünk van tartalékainkra is.
A sejten belüli energiaszint csökken, fáradtak leszünk és teljesítményünk számottevően gyengébbé válik. Az izgató, serkentő hatású italokkal ellentétben az enada! enachi® nevű termék odajuttatja a sejtekhez a stabilizált formában található koenzim-1-et, ami elősegíti az új ATP-energia termelését testünk saját sejtjeiben. 

Várható szállítás:* 2022. szeptember 30.
Menny.:db

Egyedi HTML modul 1

Kérdés esetén kérem vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

Fokozott igénybevételek esetén, mint például egy hosszú meeting, egy nehéz vizsga, vagy különösen a sport kihívásai, az enada! enachi® nevű termék támogatja a testet és a szellemet. Azzal, hogy az összes energia rendelkezésre áll, amelyre szükségünk van.
Különösen ajánlott az enada! enachi® nevű termék fogyasztása a repülőgépes időeltolódás ("jet-lag") és az alváshiány hatásainak kivédésére.Túlzott kimerülés esetén A kávé és más hasonló "élénkítő szerek” energia-lökésnek tűnnek. A valóságban azonban csak legutolsó tartalékainkat mozgósítják. Ha aztán rövid időn belül ezek is elfogynak, bekövetkezik a hirtelen kimerülés és az akut koncentráló-képességi hiány. Ezeknek következtében aztán előállhat – többek között – az autóvezetésnél olyannyira rettegett „másodpercnyi alvás”. Az enada! enachi® nevű termék az ATP-ből származó értékes energiát továbbít szervezetünknek, ezért természetes módon fejti ki serkentő hatását.

Alváshiány és időzóna-eltolódás esetén.  
A népesség jó 50%-ának van alváshiánya. Ez az agy csökkent teljesítőképességét jelenti, messzemenő negatív hatásokkal. A teljes kimerülés egyik különös formája a repülőgépes utazásoknál tapasztalt időeltolódás-hatás (angol szóval: "jet-lag"). A hosszabb repülések után tapasztalt időeltolódás nemcsak számos vakációt tesz tönkre. Az üzleti utazások résztvevői is megszenvedik a következményként fellépő hatásokat, mint például fáradságot, kimerülés-érzést és a hajtóerő hiányát. A enada! enachi® nevű termékkel az első naptól kezdve élvezetessé tehető az utazás, és már rögtön a leszállás után teljes erőnkkel koncentrálhatunk dolgainkra vagy intézhetjük üzleti ügyeinket. Egy teljes napot nyerünk így! Növekszik a koncentrálóképesség és a figyelem. A hosszú és fontos találkozók, megbeszélések, meetingek felemésztik erőinket. Az agy mindig igényt tart energiánk 30 %-ára. Amikor a legnagyobb figyelemre és a tökéletes koncentrálóképességre van szükség, akkor valahonnan fedezni kell a fokozott energiaigényt. Az enada! enachi® nevű termék bizonyítható módon támogatni képes az agy működését és teljesítményét. 

A reakcióképesség és a koncentráció segítése a sport terén. Az enada! enachi® nevű termék kimutathatóan javítja a sportolók erejét. Számos profi sportoló ezért extra adag energiát igényel. A sportot hobbi-szinten űzők is profitálnak az ATP-energiaforrásból, amikor például tenisz vagy golf, kerékpáros túra vagy futás során nagyobb teljesítményre képes, ami akár 25 %-ot is elérhet.

Vizsga-stressz alatt. A diákok, iskolások és egyetemi hallgatók rémálma: Egy fontos vizsga előtt állnak, és a legjobb, legalaposabb felkészülés dacára mintha mindent elfújtak volna a fejükből. Az enada! enachi® nevu termékkel szembe lehet szállni a rettegett vizsga-drukkal, stresszel, és pozitívan lehet befolyásolni a koncentrálóképességet és a vizsga-teljesítményt. 

Gyermekek is használhatják!

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Az ebiomarket.hu webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: harmonia@ebiomarket.hu

* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

15.350 Ft
767,50 Ft/tabletta
15.560 Ft 14.690 Ft
29,38 Ft/ml
14.790 Ft
164,33 Ft/kapszula
14.690 Ft
97,93 Ft/tabletta
14.580 Ft
243,00 Ft/tabletta
14.560 Ft
121,33 Ft/kapszula
14.360 Ft
79,78 Ft/kapszula
14.290 Ft
127,59 Ft/tabletta
13.990 Ft
13.990,00 Ft/kg

Szállítási díjak

Amennyiben a vásárlás összértéke meghaladja a 29.999,-Ft összeget, de a rendelt termék(ek) összsúlya nem haladja meg a 30 kg-ot, akkor a szállítás díjmentes.

A 30 kg-ot meghaladó összsúlyú rendelés esetén a 30 kg-ot meghaladó termékeket külön csomagban kézbesítjük, melynek díja a külön csomag súlya szerint alakul.

A szállítás bruttó díja a megrendelt termék(ek) összsúlya alapján az alábbiak szerint alakul:

0,01-3 kg 1 690,-Ft

3,01-5 kg 1 890,-Ft

5,01-10 kg 2 200,-Ft

10,01-15 kg 2 400,-Ft

15,01-20 kg 2 600,-Ft

20,01-25 kg 3 000,-Ft

25,01-30 kg 3 400,-Ft

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Keresés