Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

BIOMENÜ BIO KAKAÓBAB PERUI 125G

Ár:
1.228 Ft
Egységár: 10 Ft/g
Gyártó: BioMenü

A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legősibb antioxidáns élelmiszere.

Kiszerelés: 125 g 

Várható szállítás:* 2019. november 20.
Menny.:db

Egyedi HTML modul 1

Kérdés esetén kérem vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

  • Jótékony hatással bír a szív és az érrendszeri problémákkal szemben
  • Jó közérzetet, frissességet biztosít
  • Növeli a stressz tűrő képességet
  • Koncentráció és a memória javító hatású
  • Csökkenti a depressziót
  • Lassítja az öregedési folyamatokat
  • Fogyókúránál is kiválóan alkalmazható
  • Étvágycsökkentő is zsírégetés fokozó

A kakaóbab (Theobroma cacao) egyike a föld legkomplexebb élelmiszereinek. Értékes tápanyagok és vitaminok széles spektrumát tartalmazza. Mivel nem esik át pörkölésen vagy bármilyen hőkezelésen, ezeket az értékes anyagokat meg is tartja a nyers kakaóbab.

A kakaó egy örökzöld cserje mely a trópusi éghajlaton terem. Ennek a cserjének a gyümölcse a kakaóbab, amely alapanyaga a csokoládénak is. A csokoládék magas zsír-és cukor tartalommal rendelkeznek, ezek túlzott bevitele károsan hathat szervezetünkre.

Ezzel szemben a feldolgozatlan kakaó szuperélemiszernek számít. Magas az antioxidáns tartalma, és elismerik a szív egészségét megőrző hatásait. Ezen túl csökkenti a szívinfarktus és a rák kockázatát. A kakaóbab rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán kimagasló helyet foglal A Brunswick laboratórium adatai szerint 62 100 ORAC/100g értékkel bír

A kakaóbab tömege 50%-ban zsírból áll, de ez a háromféle zsír nem káros a szervezetünkre. Az egyik olajsav amely a „zsír” az olivaolajban, valamint sztearinsav és palmitinsav melyeknek nincs koleszterin növelő hatása. A cacao több aninosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és az argine.

A kakaó termését kézzel szedik a termelők. A betakarított hüvelyeket megtörik és hagyják fermentálódni. A kakaó hüvely az erjedés során folyékonnyá válik, ez a kémiai folyamat csökkenti a bab keserűségét. Ezt követően a babszemeket lemossák, fertőtlenítik és szárítják.

 

A kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle. Az ajánlott mennyiség napi két evőkanál.

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Az ebiomarket.hu webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: harmonia@ebiomarket.hu

* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Szállítási díjak

Magyarország egész területére bruttó 29.999,- Ft. összegű rendelésig a szállítási díj bruttó 1360,- Ft-tól  a csomag súlyától függően . Bruttó 30 000,- Ft összegű vagy azt meghaladó rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Keresés